MENU NALLIKARI 10 V

 

65 €


 

Merenherkut (L)

Hiillostettua kuhaa, jokirapukroketti, turskanposkea, keltuaiskreemiä, 

muikunmätiä, kampasimpukkaa ja savumuikkumajoneesia.

Grilled pike-perch, crayfish croquet, pike-perch cheek, yolk creme, 

roe of vendace, scallop and smoked vendace mayonnaise.

Karitsaa kahdella tapaa (L, G)

Karitsan fileetä ja mureaa karitsanpaistia, ruohosipuli-puikulapyreetä, 

maa-artisokkaa, selleriä ja karpalokastiketta.

Grilled lamb fillet and over-cooked lamb roast, almond potato puree, 

Jerusalem artichoke, celery and canberry sauce.


Kotimaisia juustoja (L)

Jukolan Aito Cheddar punaviini, Juustoportti vuohen Grand Reserve,

tyrni-omenahilloketta ja porkkana-kuminanäkkäriä

Selection of local cheese 

with buckthorn apple compote and carrot cumin crisp bread.


Marjatrifle (L, G)

Suklaakakkua, hillageleä ja hillajäätelöä

Mustikka créme brülèe

Karpalopannacottaa

Chocolate cake, cloudberry jelly, and cloudberry ice cream

Blueberry crème brûlée

Cranberry panna cotta


Viinisuositus | Wine recommendation

36 €

Soave doc classico 2023, Italy

***

Montestregone Strja Barbera d'Asti, Italy

***

Dr. Pauly-Bergweiler Noble House Beerenauslese, Germany